În această dimineață primarul Nicolae Robu a convocat de uregență ședința AGA COLTERM, printr-un SMS, ședință deosebit de importantă pentru Timișoara, care are ca scop majorarea de capital.

”Va rog foarte mult sa veniti la sedintele AGA de astazi, in special la cea a AGA COLTERM, unde e nevoie de o hotarare urgenta AGA. Va multumesc, indiferent de apartenenta politica. Primarul Nicolae Robu ”

Este cunoscut faptul că atât PSD, cât și PNL au reprezentanți în funcțiile de conducere la Colterm, însă aceste ședințe sunt folosite în scop electoral și nu pentru rezolvarea problemelor.

Un alt aspect important este acela că între cele două partide există înțelegeri pentru protejarea intereselor de grup, în special pentru menținerea oamenilor plasați în funcții cheie și care permit controlul administrației și a cheltuirii bugetului local.

”În 25.04.2016 sedinta AGA Colterm(majorare de capital de peste 40 000 000 RON) a durat 3 ore, fără a avea vreun rezultat întrucât a fost blocată de către reprezentanții PSD. Astăzi, Primarul Nicolae Robu a convocat o noua ședința de urgență a AGA Colterm, la care consider că am datoria morală să particip pentru ca timișorenii să nu rămână fără încălzire. Din această cauză sunt nevoit să întârzii depunerea dosarelor de candidatură ale Partidului Național Democrat pentru alegerile locale, întrucât pentru mine este mult mai importantă rezolvarea problemelor timișorenilor, decât sunt jocurile electorale pentru PSD și PNL”, spune Petrică Folică,consilier local și candidat PND la Primăria Timișoara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.