sondaj Nicolae Robu

In cursul zilei de astazi, Primarul Timisoarei a fost nevoit sa-si inchida site-ul dupa ce mai multi “votaci” falsi au intrat buluc la sondajul care cerea timisorenilor opinia despre activitatea primarului. Peste 1000 de persoane “rau intentionate” au bifat doar optiunea “slab” la intrebarea “Cum apreciati activitatea Primarului in primul an de mandat”, sondajul ajungand sa arate foarte rau pe pagina personala a primarului.

Nicolae Robu a fost nevoit sa inchida pagina cu sondajul si ulterior tot site-ul dupa ce hackerii suparati ca nu mai pot vota au spart si sectiunea principala din site. Pagina www.nicolaerobu.ro a fost actualizata cu urmatorul mesaj:

“Acest site a fost supus in ultimele zile unor atacuri, atat in zona de sondaj, cat si in alte sectiuni ale sale.
Ne aflam din nou in fata unui act grosolan comis de persoane care nu au nimic in comun cu spiritul acestui oras.
Sunt persoane penibile care se simt bine in intuneric si care nu pot accepta ca Timisoara are nevoie de modernizare si nu pot sa-si imagineze ca mai exista pe lume si oameni responsabili si de buna credinta, care chiar vor sa faca lucruri bune pentru urbea si concitadinii lor.
Site – ul va fi securizat in urmatoarele zile si va fi din nou functional.
prof. univ. dr. ing. Nicolae Robu, Primarul Timisoarei”.

UPDATE: Motivul pentru care site-ul primarului Nicolae Robu a fost inchis este o legatura uitata(link) la o pagina de facebook care a fost stearsa (folosita de primar in campanie). Un utilizator al retelei de socializare a creat o pagina noua la aceeasi adresa https://www.facebook.com/nicolae.robu.tm.

robu pagina falsa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.