Pentru mulți dintre timișoreni noul sistem de închiriat bicicletele administrate de către RATT este binevenit. Însă, pentru că acest sistem se pare că îi cam depășește pe cei care l-au implementat, adică RATT și primăria Timișoara, este nevoie de o perioadă de rodaj.

Nimic rău în toate acestea, poate astfel se găsește și o variantă mai rezonabilă pentru perioada în care trebuie returnată bicicleta, întrucât o oră este insuficientă. Acesta fiind unul dintre motivele pentru care mulți timișoreni evită să închirieze aceste biciclete.

Astfel că, municipalitatea lansează un apel timișorenilor prin care doreșe să realizeze împreună cu aceștia corecțiile necesare îmbunătățirii rețelei de închiriat biciclete administrate de RATT.

Scuza pentru funcționarea defectuasă este cât se poate de simplă: este vorba despre un proiect pilot, o noutate pentru specialiștii români și este nevoie de o o perioadă de rodaj, acomodare și de verificări periodice privind modul de funcţionare.

În acest sens, a fost constituit şi un grup de lucru pe o perioadă de 2 luni de zile, cu întâlniri săptămânale pentru analizarea şi luarea măsurilor care se impun. Grupul de lucru este format din: administratorul sistemului-(RATT), executantul lucrării (SC VIACOR ENGINEERING SRL) și echipa de implementare a proiectului din cadrul primăriei.

Cei care doresc să semnaleze aspecte legate de acest sistem o pot face apelând la numărul de telefon 0800410415, sau în scris : www.primariatm.ro, secţiunea sugestii şi reclamaţii.

5 COMENTARII

  1. Azi la capat in Lipovei,nu am gasit bicicleta,simpatic dispeceru zice la telefonu verde,ca cu ceva vreme in urma au fost colegii si mai era o bicicleta si au luato si pe aia so duca la alta statie ;)).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.