taiere ilegala copaci
taiere ilegala copaci

O sesizare care a fost făcută la Ocolul Silvic Lugoj și la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara a condus la prinderea a două persoane C.I. în vârstă de 43 de ani şi C.M. în vârstă de 38 de ani, care au fost surprinși tăind arbori în zona Hanului Ana Lugojana.

27 de arbori din specia cer, gârniţă şi carpen, tăiat ilegal, în cantitate de 16,558 metri cubi, a fost măsurat de către inspectorul silvic, prejudiciul creat ridicându-se la peste 3000 lei.

Cei doi s-au ales cu dosar penal.

Peste 500.000 de hectare de pădure au fost tăiate ilegal în ultimii ani potrivit unor date de la INS. Din păcate hoții mari nu au ajuns încă în fața unui judecător.

2 COMENTARII

  1. Trei case ale padurarilor sunt in apropiere de hanul Ana Lugojana si un metru de padure de la sosea( o perdea) , oare sunt suspecti padurari ca sunt partasi cu hotii, oare o fura chiar ei, oare statul le m-ai da si salarii pentru indeplinirea sarcinilor de servici. Ma intreb, oare ce dracu m-ai pazesc ca padure nu mai este si chiar daca este dispare in fiecare zii. Bravo domnilor padurari, aviz procuraturii poate va sesizati si voi, da nu cei din Lugaj ca…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.