Sediul PSD, situat pe strada Tudor Vladimirescu, nu se vinde la un preț mai mic de 700.000 de euro. Afirmația îi aparține edilului Timișoarei, Nicolae Robu, care spune că negocierile încep de la această sumă stabilită la cea de-a doua evaluare a clădirii.

„Problema sediului este una fără legătură cu relaţiile dintre noi, ca persoane sau actori politici. PSD trebuie să înţeleagă că o asemenea clădire nu poate fi vândută cu 100.000 de euro. Prețul la care se va face vânzarea va fi stabilit ca în orice proces de vânzare a unui bun. Eu am fost ales de cetăţeni să am grijă de bunurile municipiului Timişoara şi să fiu corect în gestiunea lor. Preţul începe de la 700.000 de euro, iar prețul final va fi stabilit în comisia de negociere. Dacă consilierii locali vor vota pentru compensarea investiţiilor dovedite cu acte valide, făcute de PSD, o vor face pe răspunderea lor”, a declarat, vineri, Robu.

În toamna anului trecut, un singur vot, de la un consilier PP-DD, Petrică Folică, a despărțit PSD Timiș de un tun imobiliar: cumpărarea sediului partidului cu 100.000 de euro, o suprafață de peste 1.300 de metri pătrați.

A urmat apoi, o nouă expertiză, care a stabilit o sumă de șapte ori mai mare pentru același imobil. Explicația a fost că, la prima expertiză, nu au fost luate în calcul anumite elemente. Din decembrie, de când această estimare a fost făcută publică, nu a mai fost luată în discuție vânzarea clădirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.