O clădire situată pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, care aparține Primăriei este ocupată ilegal de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat.

Afirmația a fost făcută vineri de viceprimarul Traian Stoia, care susține că sediul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara nu se regăsește în inventar, dar se află în proprietatea municipalității încă din anul 1936.

„Pe bulevardul 16 Decembrie 1989 avem o clădire aflată în zona de protecție a unui monument istoric și anume cazarma pompierilor. Acolo s-a prăbușit o bucată din acoperiș spre vecini, care sunt privați. Clădirea nu e în inventarul Primăriei, dar am descoperit că se află în proprietatea Primăriei Timișoara din anul 1936. Astfel, pompierii stau în condiții de ilegalitate. Urmează să vedem ce e de făcut pentru că nimeni nu plătește, nimeni nu îngrijește clădirea, dar pompierii se folosesc de ea. Trebuie stabilite printr-un act acceptat de ambele părți anumite lucruri”, afirmă edilul Traian Stoia.

SAM_3538 SAM_3539 SAM_3540 SAM_3541 SAM_3542                                                                         SAM_3543

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.