robu in consiliul local
robu in consiliul local

Ședința de consiliu local a început astăzi în forță, la nici jumătate de oră spiritele s-au încins, fapt care a dus la binecunoscutele crize ale primarului față de grupul consilierilor PSD.

Mărul discordiei a fost lista cu cele 8 puncte suplimentare propuse pe ordinea de zi. Ramona Olteanu (PSD) a subliniat importanța studierii cu maximă atenție a agendei culturale, în special a bugetului propus, acesta fiind de 12 milioane de lei, însă până în prezent nu au prezentate notele de fundamentare. Amintim ca agenda culturală a fost depusă în noiembrie 2015 însă consilierul PSD a primit-o doar săptămâna trecută.

Grupul de consilieri PSD  a cerut ca subiectele suplimentare să fie discutate în cursul zilei de vineri, fapt care a provocat o nouă ieșire nervoasă din partea edilului.

” De fapt atitudinea grupului PSD este împotriva Timișoarei. Noi facem lucrurile în forță, nu la ralanti!”, spune Nicolae Robu.

” Nu am spus că suntem împotriva proiectelor, dar trebuie să știm ce votăm. Lucrurile nu se fac numai în forță, se fac și cu inteligență”, punctează consilierul local PSD, Dan Idolu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.