PNTCD Timis a ales vineri o noua conducere.Congresul a avut loc la Centrul Regional de Afaceri, unde a fost ales noul presedinte si Biroul Judetean Timis.Si pentru ca in randul partidelor se poarta alegerile cu candidat unic, asa cum era de asteptat, Valentin Moldovan a fost investit cu un nou mandat, cu 93 de voturi pro, 11 voturi contra si 3 abtineri, dintr-un total de 107 delegati prezenti.

A fost ales si Biroul Judetean format din prim-vicepresedintele Odon Agoston, secretarul general Dorin Hehn si 12 vicepresedinti. La congresul taranistilor au fost prezenti si cei doi lideri ai Aliantei Dreptate si Adevar, Aurelian Pavelescu si Mihai Razvan Ungureanu. In prezent, PNTCD detine in judetul Timis 41 de organizatii, fiind cel mai bun judet din tara , tractorul de imagine al partidului, asa cum sustine presedintele, Aurelian Pavelescu. Mihai Razvan Ungureanu a tinut sa mentioneze ca, in eventualitatea unor alegeri pentru functia de primar al Timisoarei, il sustine pe Adrian Orza, ca si candidat din partea Aliantei D.A.

Marele absent a fost Gheorghe Ciuhandu, care la incheierea madatului sau de primar, a declarat ca abia asteapta sa paraseasca politica. Deatfel, partidul al carui lider a fost, nu i-a facut nici-o propunere, in ceea ce priveste candidatura la vreo functie in partid. A fost , insa, invitat prin intermediul presei sa participe la Congres. Fostul primar a ales, insa, sa nu onoreze invitatia.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentRegionalizare: Timisoara capitala euroregionala?
Articolul următorPrimaria va cumpara curent electric de la Bursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.