Astazi, 22 octombrie, primarul Nicolae Robu a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca s-a aprobat proiectul de extindere a retelei de troleibuze, la doar o saptamana dupa ce Municipalitatea a purtat discutii cu reprezentantii intermediari ai ADR Vest. Priectul prevede realizarea unui parteneriat intre Primaria Municipiului Timisoara si Primaria Comunei Ghiroda, in vederea realizarii unei linii de troleibuz din urbea de pe Bega, tocmai pana in Ghiroda. Termenul realizarii investitiei este luna iulie a anului 2015.

Valoarea proiectului se ridica la aproximativ 24,6 milioane de lei, iar traseul troleibuzului se va intinde pe o lungime de 7,5 km. Pana in Ghiroda, traseul va fi prevazut cu 10 statii de troleibuz si doua statii de alimentare.

Totodata, primarul Nicolae Robu a mai anuntat ca lucrarile de reabilitare a strazilor din Timisoara continua. In acest sens, se deruleaza  asfaltari in zonele mai periferice ale orasului, mai exact, in cartierul Ronat: pe Str. En Verse, Str. Pomorod si Str. Grigore Ureche. Recent, au fost asfaltate si Str. Aurel Pop , precum si Str. Marius Moga, din zona Torontalului. Incepand cu saptamana viitoare, lucrarile de asfaltare vor continua cu strazile din zona Ciarda Rosie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.