Nu cu mult timp în urmă a fost finalizat proiectul de reamenajare a malurilor Canalului Bega, însă acest lucru nu înseamnă mai nimic pentru unii.

Dacă tot ai nevoie de ceva, de ce să mai dai banii cumpărând când poți foarte bine să furi că doar nu se simte. Astfel că, un individ care avea nevoie de stâlpi pentru a susține via a crezut că cea mai bună idee este să îi fure de la pomi ornamentali de pe malul Canalului Bega. Ascuns de întuneric bărbatul a plecat cu 7 bucăți de lemn în spate, însă spre ghinionul său a fost prins de polițiști.

În urma legitimării s-a stabilit că persoana se numește C. D., de 46 de ani, din comuna Livezile, județul Mehedinți. Cel în cauză a declarat că și-a însușit stâlpii de pe str. Peneș Curcanul pentru a-i pune acasă, la vie. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Acesta nu este primul caz de acest gen, în urmă cu aproximativ o săptămână, doi minori, de 17 și 15 ani, din Timișoara, au fost depistați sustrăgând suporții din lemn ai pomilor plantați și scânduri de la terasa din lemn amplasată pe malul Begăi, în zona spl. N. Titulescu. Cei în cauză au fost de asemenea predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 4. Poliția Locală atrage atenția cu privire la acțiunile de deteriorare, distrugere sau sustragere a bunurilor publice, reamintind totodată că reamenajarea malurilor Canalului Bega este unul dintre cele mai mari proiecte cu finanțare din fonduri europene, lucrările ridicându-se la peste 31 milioane lei.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.