Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moravita- I.T.P.F. Timişoara, împreună cu inspectorii vamali, au depistat două persoane, un bărbat şi o femeie din Timiş, care intenţionau să introducă în ţară mai multe pachete cu  ţigări netimbrate, pe care le ascunseseră pe corp, sub haine.

Ieri, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, s-au prezentat pentru a intra în România doi cetăţeni români, Gheorghe D. şi Elena G., în vârstă de 30 respectiv 37 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Timiş, pasageri într-un autoturism marca Opel,  înmatriculat în România.

În baza unor informaţii deţinute la nivelul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit al autoturismului şi pasagerilor acestuia. În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă si nedeclarată, pe corpul celor doi cetăţeni români, sub haine, cantitatea totală de 134 pachete cu ţigări netimbrate.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.608 lei a fost reţinută în vederea confiscării de Biroul Vamal, iar persoanele au fost sancţionate contravenţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.