Astăzi România poartă galben. Asociația Little People marchează și în acest an Ziua Internațională a Supraviețuitorilor de Cancer printr-o serie de evenimente la nivel național, printre care activități de comunicare și conștientizare a mesajului pozitiv al supraviețuirii, dar și campanii de strângere de fonduri prin intermediul brățărilor galbene.

„Pe 2 octombrie vom purta galben, culoare ce semnifică reușita asupra bolii, pentru că ne pasă și pentru că ne dorim ca mesajul plin de speranță să ajungă la toți cei care au nevoie! Sperăm ca acest gest simbolic de solidaritate să fie o sursă de motivație pentru toți cei care în acest moment urmează tratamentul oncologic și care au mare nevoie de încurajare”, susține Katie Rizvi, fondatoare a Asociației Little People România și a Clubului Temerarii.

Astfel, până în 4 octombrie, între orele 10 – 21, Asociația Little People va fi prezentă cu standuri galbene în Timișoara, la mall. Activități similare vor avea loc la Cluj, București, Iași și Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.