La conferinta de presa din 21 octombrie, deputatul PDL, Alin Popoviciu, a oferit lamuriri cu privire la zvonurile potrivit carora l-ar fi tentat sa candideze pentru functia de primar al Municipiului Timisoara, la alegerile din anul 2016. Popoviciu a dat asigurari ca nu are nici o intentie de a candida la primarie si ca nu s-ar pregati deloc in acest sens. Atacurile din ultima vreme la adresa primarului Nicolae Robu ar fi bazat, dupa cum sustine, pe faptul ca ar dori sa le arate timisorenilor pe cine au votat in iunie 2012. Potrivit deputatului democrat-liberal, timisorenii ar fi votat la alegerile de anul trecut “cea mai mare minciuna”.

Totusi, Popoviciu sustine ca ar fi o varianta sa candideze si el pentru functia de primar al orasului de pe Bega, in conditiile in care liberalul Nicolae Robu isi pierde mandatul, eveniment despre care considera ca se roaga toti sa se produca. Convingerile sale tin de faptul ca ar exista o varianta mai buna care sa-I reprezinte pe timisoreni si ca sa-I linisteasca pe toti, dupa cum s-a si exprimat, Popoviciu nu va candida.

Tot in acest context, intr-un exces de zel religios, deputatul PDL, Alin Popoviciu ii indeamna pe timisoreni sa mearga zilnic la biserica si sa se roage ca persoane precum primarul Nicolae Robu sa nu mai treaca prin administratia locala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.