Dacă la finalul lui 2014 Robu i-a declarat război viceprimarului Traian Stoia, restrângându-i aria de atribuții și acuzându-l că este ineficient, la început de 2016 cei doi împart aceleași interese, fapt evidențiat de votul lui Stoia din ședința consiliului local cu privire la bugetul  pe anul în curs. Fiind singurul reprezentant PSD care a votat pentru abrobarea bugetului, restul colegilor abținându-se.

Drept urmare, președintele  organizaiei municipale PSD, Sebastian Răducanu și consilierul local, Alfred Simonis, liderul de grup al consilierilor PSD din CL, și-au anunțat demisia din aceste funcții

Reamintim faptul că în 2014 Traian Stoia împreună cu colegii de partid au părăsit sala de ședințe a consiliului local, astfel că din lipsă de cvorum, o parte dintre inițiativele legislative au fost amânate pentru o ședință ulterioară. Mai mult decât atât, viceprimarul a fost acuzat de edilul Timișoarei că organizează ”ședințe de complot”.

Traian Stoia ar trebui să-și dea demisia după ce și la ședința trecută el s-a manifestat împotriva echipei din care face parte Viceprimarul Stoia nu a făcut nimic în acești ani, nu a rezolvat nicio problemă. S-a dovedit ineficient și prin urmare i-am luat Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse”, spunea Robu în 2014.

La ședința de consiliu local de acum câteva zile Traian Stoia a avut însă o cu totul altă atitudine față de cea precedentă, făcând jocul lui Robu, care de această dată a început să îi laude comportamentul, menționând că nu vede ca fiind un act de indisciplină, la nivel de partid, votul viceprimarului pentru bugetul consiliului local pe anul în curs.

”Răspuns la solicitarea unor jurnaliști de a comenta demisia „președintelui” PSD Timișoara în semn de protest față de ”actul de indisciplină” al unui „subaltern”, dl. viceprimar Traian Stoia. Nu e vorba de nicio demisie, ci de o demitere. Dl. Traian Stoia nu a mai suportat derapajele aparenţilor şefi ai săi pe linie de partid –mai ales că poate face zi de zi comparaţie între modul cum lucrează cu ei şi modul cum lucrează cu mine!- şi… a decis să-i demită”, scrie Robu pe pagina sa de facebook.

Proveniența sumelor din bugetul de anul acesta au fost secretizate, consilierul local Dan Idolu a subliniat pe tot parcursul discuției referitoare la buget necesitatea ca fiecare proiect de investiții din bugetul anului 2016 să fie publicat pe site-ul instituției.

Ar fi posibil să fie interese imobiliare la mijloc?

https://www.facebook.com/Nicolae-Robu-172674319443777/?fref=ts

Fotografia articolului este o caricatură și trebuie tratată în consecință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.