Afis Robu alegeri locale 2012 ilegal 2
Afis Robu alegeri locale 2012 ilegal 2

Decizie fără precedent a primarului Nicolae Robu prin care încalcă drepturile oferite de lege candidaților la alegerile locale. Primarul Timișoarei a interzis accesul candidaților la alegerile locale în zonele cu trafic și în parcuri. Practic, pentru strângerea de semnături aceștia nu au voie să pună piciorul în centrul orașului.

Decizia a fost luată de primar cu de la sine putere, fără a avea un vot în comisii sau un HCL.

Fiindcă Robu are memoria scurtă îi reamintim cu poze unde și-a pus afișele electorale în 2012, ilegal, ceea ce este mai mult decât strângerea de semnături, care nu este restricționată de lege. Pe câteva dintre ele se poate vedea avertismentul Biroului Electoral „Amplasament Electoral Ilegal”.

Orașul Timișoara este transformat pe zi ce trece în penibilul absolut, angajații primăriei și poliția locală au aflat decizia primarului de pe Facebook.

anunt Robu Facebook
anunt Robu Facebook

9 COMENTARII

  1. Suntem conduși doar de javre! Nu e normal să interzici unui om să facă ce vrea..atâta timp cât nu deranjează alt om!!! Legile, restricțiile și interziceriile NE IAU DIN DREPTURI!

  2. USL……mai exista..??????iar p-ta Unirii e complet schimbata ,adusa la forma istorica nu corespunde cu postarea!!!siapoi e meritul dl ROBU pt ca stiut sa foloseasca fondurile pt a reda orasului frumuseatea istorica, nu a delapidat ca atatia altiii…

  3. Este iresponsabil si nu are demnitate de respect fata de constitutia Romana care este un abuz incalcat . sugestia este sa fie adus in fata autoriitatiilor responsabile si sa fie investigat cu deamanuntu aceste fapte nejustificate de abuzu fuctiei care o are in calitate de PRIMAR : Regret de domnia s-a dar si-a aratat inco data caracteru sau fata de cei care azi lau ales Primar datorita tupeului nesimtit merita a fi demis urgent si nici un drept de a mai fi membru de partid si nici cu atat mai mult in viata politica. Este un drept fundamental prin leguslatie care se incalca nerecospunzator fata de cetateni Orasului Timisoara.care azi i-au oferit demnitatea de a fi Primaru orasului Timisoara.Suspicios si de neintels atitudini sale care a demonstrato din plin merita a fi sactionat si demis definitiv cu nici un drept acest impertinent nu are voie sa se mai amestece deloc.Este un neispravit obraznic care in acest mandat Orasu Timisoara a fost foarte murdar si nu mai spun de Gara de la Timisoara CFR care se identifica ca isi merita titlu de capitala a uniiuni Europene o spun cu mult regret in suflet Aradu este un oras de o miie de ori mai curat ca Timisoara si imi pun intrebare de ce un oras mai mare cu mai multe impozite nu are bani si un oras cu impoizite mici pe venit are bani este de neinteles D-nule Primar Robu intradevar esti un sclav si o marioneta in care in tot acest mandat defapt de totii inclusiv te-ai luat dar ce iti revine sub responsabilitate mai putin ai facut deoarece ai avut timp sa te certi cu toata lumea la souri televizate in public la diuferite emisiuni m-am dat seama de ce esti in stare decat demisia te v-a rezolva Adio Du-te de la primarie faci un mare bine de AZI DE LA TIMISOARA IN TOATA TARA URA ROBU SIA DAT DEMISIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.