Conferinta de presa Revolution Festival
Conferinta de presa Revolution Festival

Revolution Festival devine cel mai mare festival de muzică organizat în Timișoara, cu peste 100 de artiști și 6 scene, înscriindu-se în lista candidatelor pentru titlul de cel mai important festival din țară, fiind un produs nou al platformei de succes EXIT Festival, care a câștigat în 2013 titlul de cel mai bun festival major din Europa.

O parte a organizatorilor de la EXIT Festival din Serbia au venit în Timișoara pentru a pune la punct ultimele detalii pentru evenimentul care anunță două nopți albe pline de surprize.

Ce pregătește echipa Revolution Festival?

Petrecăreții așteptați la Revolution vor avea parte de petreceri surpriză, care nu vor fi dezvăluite de organizatori înainte de începerea festivalului.

Muzeul Satului va intra peste câteva zile în “Revoluție”, pentru a fi instalate scenele cele mai iubite de la EXIT. Festivalul va avea scena principală urmată de scena cu sunete electronice, faimoasa scena latino de la EXIT, scena reggae pentru îndrăgostiți, scena unde cei care vor să danseze vor purta căști în cadrul petrecerilor silent disco. Petrecăreții pot urmării cele mai spectaculoase showuri live filmate la EXIT și Sea Dance în zona Videorama și pot să-și încarce bateriile în zona Foodinon.

Printre cei peste 100 de artiști prezenți pe cele 6 scene sunt cap de listă Noisia, DJ Fresh, Sabaton, Dubozia Kolektiv, Modestep și DJ Marky feat Stamina MC.

Organizatorii veniți din Serbia pentru Revolution Festival s-au declarat încântați de locația Muzeul Satului și speră ca acest nou produs să devină cel mai mare festival din regiune.

Trebuie să menționăm că meritul pentru organizarea acestui festival la Timișoara îi revine exclusiv jurnalistului Flavius Băican.

Cel mai mic preț la bilete !

Pentru două zile de petreceri, 30-31 mai, se plătește 49 de lei, numărul biletelor la acest preț fiind limitat. După epuizarea lor se va plăti 69 de lei. Festivalul începe în fiecare zi la ora 19 și va ține până dimineață la ora 6.

Biletele pot fi cumpărate de pe www.myticket.ro sau www.eventim.ro. Cei care doresc să cumpere un bilet pentru Exit Festival vor avea acces gratuit la Revolution.

Exit Festival 2011
Exit Festival 2011

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.