tramvai Timisoara

Timișoara se află în acest moment într-o situație fără precedent. Zilele trecute tramvaiul 4 a mers fără vatman două intersecții, pe strada Ștefan cel Mare și aceasta pentru că vatmanul a leșinat și a căzut din tramvai.

În acest moment bărbatul, în vârstă de 54 de ani, este încă internat în spital, dar este în afara oricărui pericol. Reprezentații RATT precizează că angajatul are toate analizele medicale la zi.

Conform declarațiilor RATT-ului vina este a vatmanului, care nu a respectat procedura internă din Manualul Conducătorului de Tramvai, fapt pentru care a demarat o cercetare administrativă internă cu privire la respectarea procedurilor interne. De asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş a demarat o anchetă, la fel ca şi Poliţia Rutieră.

Mersul cu ușile deschise este contrară Manualului Conducătorului de Tramvai, însă tramvaiele din Timișoara nu beneficiază de climă, singurele variate în care vatmanii se pot răcori, în zilele caniculare, pe parcursul celor șase ore de muncă, sunt ușile deschise sau ventilatoarele, care de multe ori nu fac față.

Evenimentul a fost posibil pentru că vatmanul nu a respectat procedura internă din Manualul Conducătorului de Tramvai, care interzice circulaţia cu uşile deschise”, precizează reprezentanții RATT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.