Tigari de contrabanda - range rover
Tigari de contrabanda - range rover

În cursul zilei de ieri Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți a prins un individ cunoscut că se ocupă cu traficul de țigări de contrabandă și au fost confiscate 449 de pachete de țigări.

În după-amiaza zilei de 15.03.2016, ora 17.30, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au oprit, la un filtru organizat la intrarea în  localitatea Gura Văii, pe conducătorul  unui  autoturism (Rover) despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări de contrabandă.

La controlul autoturismului condus de P. Daniel, în vârstă de 35 de ani, în care se afla ca pasager P. Marian, în vârstă de 40 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Mehedinţi, poliţiştii de frontieră mehedinţeni împreună cu echipa canină antitabac din cadrul Biroului Vamal Porţile de Fier, au descoperit, ascunsă în pragurile autoturismului şi într-un loc special amenajat la roata de rezervă, cantitatea de 449 de pachete cu ţigări marca Winston şi Pall Mall, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă. Tigările urmau să fie distribuite pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.