Zilele acestea, Titu Bojin, președintele PSD, a aruncat problema vandalizării materialelor electorale ale formațiunii pe care o conduce, pe spinarea membrilor ACL.

Primarul nu a cedat victoria marelui adversar și a ținut  să răspundă atât atacurilor personale cât și celor la adresa Alianței Creștin Liberale. „Replica mea rămâne aceeași, una pe care o scot mereu când este cazul. Eu am o listă de realizări, vreau alături să văd și realizările președintelui  Titu Bojin, și ale tuturor pesediștilor la un loc, încă nu am văzut nimic”.

Edilul mai atrage atenția că întotdeauna a purtat respect față de adversari. Mereu a cerut să nu se atingă nimeni de nici un material electoral al concurenței și nimeni să nu îndrăznească să bruieze evenimentele electorale atât ale PSD-iștilor, cât și ale altor formațiuni.

Adevărul este că nimeni nu știe cine distruge panourile electorale, dar părțile politice se acuză între ele, și se răzbună. În acest context, Robu a mai menționat că cei de la PSD, după ce au constat  că au fost distruse niște materiale electorale de-ale lor, au spus-o inclusiv în public că vor avea ei grijă și de materialele ACL-ului.

„Ca primar al municipiului Timișoara, dar și ca om politic, regret că în municipiul Timișoara, unii cetățeni se dedau la distrugeri de materiale electorale, dar regret la fel de mult că oameni implicați în politică, declară și promovează distrugerea acestor materiale, chiar dacă invocă atunci când o fac, răzbunarea”, a mai spus primarul.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.