Urmand sloganul din campania electorala "Sunt de-al vostru", joi, 11 iulie, senatorul PSD de Timis, Matei Suciu, si-a deschis cel de al treilea cabinet parlamentar din judet , de data aceasta, in orasul Jimbolia. Acest eveniment vine sa incununeze un record al PSD-istilor de Timis , care deschid al treilea cabinet parlamentar, in mai putin de doua saptamani. Primii au fost senatorul Ilie Sarbu si deputatul Catalin Tiuch, care si-au stabilit sediul in comuna Giroc, urmati, mai apoi, de deputatul Gheorghe Ciobanu, care si-a inaugurat cabinetul la Deta.

Alaturi de sociali democrati, la eveniment a fost prezent si Titu Bojin , Presedintele Consiliului Judetean Timis , care a declarat ca spera, ca prin prezenta si ajutorul parlamentarului in zona, se va reusi rezolvarea problemei datoriilor orasului. In prezent , Jimbolia este orasul din judet aflat pe ultimul loc, in ceea ce priveste datoriile catre bugetul local.
In incheierea discursului Bojin a tinut sa traseze si linia pe care trebuie sa o urmeze sociali democrati, in vederea indeplinirii sarciniilor de partid. Este vorba de castigarea alegerilor si recunoasterea valorii personale.

Cabinetul senatorul PSD de Timis, Matei Suciu va avea un angajat care va prelua problemele oamenilor din zona si le va transmite, apoi, spre rezolvare, parlamentarului. O data la doua, sau trei saptamani, audientele vor fi sustinute chiar de Matei Suciu. Matei Suciu urmeaza sa inaugureze, luna viitoare, un alt cabinet parlamentar, in orasul Sannicolau Mare.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentFocar de infectii la Spitalul Judetean Timisoara !
Articolul următorInfratire culturala intre Romania si Serbia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.