Prezent marti, 9 iulie, in fata presei, deputatul PDL, Alin Popoviciu a aruncat o "bomba" opiniei publice. Acesta a prezentat o factura emisa de catre SC Art SRL, firma care detinea Acvariul din centru, prin care primaria Timisoara trebuia sa plateasca suma de aproximativ 1 milion de euro, pe langa terenurile date la schimb, in contravaloarea mutarii Acvariului.

Dupa cum se stie, in luna decembrie a anului trecut, Consiliul Local Timisoara a aprobat un proiect de hotarare, ce prevedea un schimb de terenuri intre municipalitate si doua firme, care primeau in schimbul Acvariului, trei terenuri: in Piata 700, in Calea Bogdanestilor-Circumvalatiunii si pe str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Cele trei terenuri aveau impreuna o suprafata de circa 8000 de metri patrati.

Reprezentantii primariei demonteaza acuzatiile lui Alin Popoviciu, prin prezentarea actelor, ce demonstreaza faptul ca, acea factura vine dintr-o compensare, care nu face altceva decat sa incadreze legal si juridic iesirea din patrimoniul primariei a terenurilor date la schimb. Astfel, si primaria Timisoara a emis in aceeasi data, o factura catre SC Art SRL, cu aceeasi valoare de aproximativ 1 milion de euro, suma la care facea referire si deputatul PDL. Practic, compensarea aduce suma la zero, fapt care arata ca Primaria Timisoara nu a platit nimic catre SC Art SRL.

In urma prezentarii documentelor de catre Viceprimarul Traian Stoia, contactat telefonic, deputatul PDL, Alin Popoviciu a confirmat faptul ca nu stia nimic de factura de compensare si ca ar dori mai multa transparenta in procesul schimbului de terenuri.

Elena Hilohi si A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentDoua noi organizatii infiintate de Forta Civica Timis !
Articolul următorProclamatia de la Timisoara detronata din Piata Libertatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.