Birou primar Nicolae Robu

Din Dubai, în Statele Unite ale Americii! Astăzi, Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunțat că se pregăteşte, împreună cu alți parlamentari, ca la începutul lunii viitoare, să efectueze o vizită peste ocean, la inițiativa oficialilor statului american. Dacă în Dubai, edilul-șef și-a petrecut vacanța, deplasarea în SUA  este efectuată în interes de serviciu.

Edilul-șef a menționat că pe lângă întâlnirile care vor avea loc, ar urma să ia parte și la un dineu, unde va fi prezent președintele Statelor Unite. Întrebat dacă este emoționat, Robu a spus că pentru oricine este o onoare să-l poată întâlni pe preşedintele Barack Obama.

„Nu pot să nu am o emoţie care decurge din această onoare, până la urmă, având în vedere ce înseamnă Statele Unite ale Americii în lume”.

Vizita este programată în perioada 3-7 februarie și vor mai merge încă trei senatori din Parlamentul României, unul dintre ei fiind și Ben-Oni Ardelean, care a spus că în ceea ce privește programul, nu există încă o agendă completă, dar vor avea mai multe întâlniri care ţin de Congres, de Senat, de Departamentul de Stat și de reprezentanţi ai Pentagonului.

Totodată, conform spuselor senatorului PNL, dacă va fi posibil, se va aduce în discuție și subiectul cu privire la libertatea noastră şi dreptul de a călători liber în America, altfel spus, se va discuta despre vize, iar un alt lucru de interes este ca investiţiile americane să fie mult mai prezente în România.

„Este o întâlnire stabilită în contextul bunelor relaţii pe care le avem cu Statele Unite”, a spus senatorul PNL Ben Oni Ardelean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.