Când nu este plecat în țări exotice la conferințe pe care nu le înțelege, precum cea din Singapore de unde primarul Robu abia s-a întors și de la care nu ne așteptăm să ne aducă vreo lumină călăuzitoare pentru Timișoara, că știm bine că nu rupe boabă de engleză (citește aici)… sau când nu este ocupat să rupă orașul în forță cu lucrări prost făcute și plătite scump către firmele ”de partid” (citește aici)… sau când nu este ocupat cu lansat la apa vaporette inutile, scumpe și prost făcute (citește aici)… sau cu inaugurat sisteme tâmpite de trafic ”inteligent” care blochează orașul chiar și în lunile de vacanță (citește aici) … așadar, când nu-i ocupat cu șmenuri de partid și ciubucuri de familie, Nicolae Robu e ocupat să neglijeze complet orașul și cetățenii… și asta împreună cu inutilii și incompetenții pe care i-a uns șefi prin primărie. Aceștia au ca unică sarcină de serviciu aranjarea contractelor dedicate de Robu firmelor prietene și NU fac absolut nimic bun pentru siguranța, curățenia, sănătatea, educația, cultura, turismul, afacerile sau cetățenii Timișoarei.

Astfel, dacă ați trecut zilele acestea prin Parcul Copiilor, e posibil să vă fi împiedicat pe alei de câte o creanga uscată căzuta din copacii lăsați în stare de abandon de firmele de partid plătite scump de primărie ca să curețe și să întrețină orașul, firme care în schimb defrișează pe alți bani mulți plătiți de primărie copacii sănătoși ce stau în calea proiectelor imbecile ale asfaltatorului șef. Vezi mai jos cum arată azi cel mai frecventat parc din cel mai de ”frunce” oraș al țării – Timișoara, oraș care a devenit o urbe anostă, sufocată de praf, gaze de eșapament și care se dărâmă efectiv în capul trecătorilor (citește aici), oraș în care Robu și primăria vă pun acum capcane până și în locul de joacă pentru copii…!

Tragediile de la Colectiv, Hexi-Pharma și victimele din spitalele RO nu au fost suficiente ca să-i trezească la realitate pe incompetenții și inutilii ajunși la butoanele primăriei Timișoara. Ei așteaptă o tragedie locală care să le spună că nu au ce căuta acolo. Și în curând acest nemernic și gașca lui de incompetenți care vă fură și vă minte cu nesimțire de peste 4 ani, o sa iasă în fața voastră în câteva luni ca să vă ceară să-i votați senatori și deputați. Acum o luna v-ați lăsat prostiți la alegerile locale… până la iarna poate vă reveniți și judecați la rece. Între timp capul sus și atenție la capcanele pe care Robu și primăria vi le întind la tot pasul. 

Iar pentru tovarășul Nicolae Robu avem următoarele etichete… ”corupția ucide”, ”indiferența ucide”, incompetența ucide”, ”prostia ucide”… și o întrebare: – vă dați demisia preventiv pe motiv de incompetență, sau așteptați ca un copac uscat să facă ceva victime și să înceapă părinții să vă vâneze prin oraș cu toporul de bătut șnițele?

Va sugerăm să transmiteți acest articol avertisment prietenilor care-și plimbă copii printre capcanele puse de primărie în Parcul Copiilor și vă punem la dispoziție secțiunea ”Comentarii”, unde vă încurajez sa-i lăsați celui mai toxic, mârșav și ordinar primar pe care l-a avut vreodată Timișoara mesajele și urările voastre pe care vă asigur că le citește, dar nu le poate șterge.

PC2 PC1PC3 PC4

 

    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.