Cine trece-n valea seacă /Pe centura asfaltată / Și cu pleata grizonată / Șmecherește estompată / Se zburlște la guvern / De face Cioloș pe el… pe Nicolae Robu, că pe cine credeați?

Cam așa ar putea suna una din lozincile pe care noul primar le-ar putea cânta în stradă și împreună cu votacii săi, ce bănuim că-l vor acompania în toată masa lor de 14,5% la mitingul pe care Robu a anunțat azi că-l pune la cale în Timișoara, ca și strategie de a forța Guvernul de la București să-i finanțeze centura Sud.

Anunțul făcut azi de Robu (vezi știrea aici) este nimic altceva decât o încercare lamentabilă de a-și ascunde incompetența și lipsa abilității de negociere pentru finanțarea centurii Sud, așa cum ar face orice primar sau politician cu creier. Robu trebuia sa negocieze finanțarea centurii încă de când a fost ales primar de către USL și când avea la dispoziție parlamentari, politicieni, miniștrii PNL-iști și USL-iști și un imens aparat de partid pe care Robu îl are încă la dispoziție, dar nu știe să-l folosească… decât în scop personal.

Tovarășe Nicolae Robu, câteva sute de ciobani au sărit gardul Parlamentului acum câteva luni și i-au luat la șuturi în cur pe foștii tăi colegi Senatori, cerând eliminarea unei legi tembele… rezultat = ZERO. Astăzi protestează în stradă la București (și nu departe-n zare, ca tine, la Timișoara) peste 2.000 de fermieri din toată țara și nu vor obține nici ei absolut nimic.

Protestul tău în stradă la Timișoara va fi un eșec, tovarășe Robu. De ce? Din fix același motiv pentru care anul trecut și tot în stradă la Timișoara… 600 de ”BICICLIȘTI RĂI” nu au reușit să te determine pe tine – primar de Timișoara (nu ministru de la București) să retragi interdicția cretină pe care ai pus-o bicicliștilor pe centrul orașului nostru… Motivul, deci, pentru că ești un nesimțit ignorant și arogant și pentru că nu-ți pasă decât de interesul personal și afacerile de partid, la fel ca și colegilor tăi de la București pe care zici că-i sperii tu acum, de la Timișoara.

Bagă-ți mințile-n cap, tovarășe primar, ești la început de mandat, nu mai ai proiecte lăsate pe tavă cu care să te mândrești și presiunea a încă 4 ani de eșecuri este covârșitoare, te înțeleg. Și totuși, nu îți permit să jignești inteligența timișorenilor care NU te-au votat (adică fix 85,5%), cu basme imbecile cum că Bucureștiul o să tremure din temelii pentru că și-a zburlit Robu coama estompată la Timișoara în stradă! Revino-ți… și elaborează un set de scuze proaspete, că pe astea le știm.

Fairy-PlaySau mai bine ia-ți costumașul de negociator și încearcă o negociere cu noua opoziție, până nu se prind că le furi ideile, poate-ți scapă careva o idee de proiect pe care sa o mai târâi după tine o vreme prin primărie…

Asta trebuie să facă un primar, tovarășe Nicolae Robu… să negocieze soluții. Lasă protestele de stradă pentru noi, cei care suntem blocați de la negociere și de la viața publică a orașului, în general, de către primari incompetenți, aroganți și mincinoși, pe care nu-i putem scoate-n șuturi din primărie pentru că sunt apărați de miliția locală și de lege.

9 COMENTARII

  1. Mai idiotule,nu te potolesti cu atatacurile aste!In ce tara civilizata ai vazut ca se circula prin centru cu bicicleta?!Lasa-l i n pace!Iti este ciuda ca nu a pus PSD-ul laba si pe primarie?!Robu are dreptate!Pentru Timisoara nu exista niciodata bani!Lasa ca are Firea bani,vrea ca transportul in comun sa fie gratuit!La Bucuresti vine grosu,iar in provincie resturile!Al cui „POSTAC”esti!Mai bine leaga-te de condamnatii,penali si puscariasii care conduc Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.