protest PMP CJT Bojin

(GALERIE FOTO)

În cursul acestei zile 12 membri PMP cu tot cu președinta partidului, Roxana Iliescu, au organizat un protest în fața CJT, care a avut ca scop demiterea președintelui Titu Bojin. La acțiune au participat un număr 12 persoane, înarmate cu pancarte, cruce și mir.

Nedumerirea cea mai mare a fost în momentul în care unul dintre participanți a început să dea cu mir pe pancarte și pe restul participanților, de la “miruire” nu a scăpat nici Roxana Iliescu, care nu a părut a fi deloc deranjată de gestul colegului său având în vedere că este deja o practică obișnuită în mediul politic. Diferența stă în atitudinea pe care o au cei care recurg la acest gest, este ceva atunci când o faci pur și simplu pentru că așa simți și devine cu totul altceva atunci când o faci ca să parodiezi.

Întrebată fiind despre aceste gesturi dat fiind faptul că ne aflăm în Postul Paștelui, distinsa doamnă ne răspunde: “Dacă în Parlamentul României poate funcționa, de ce nu se poate și la noi…Am subliniat că este o parodie”.

Cu toate că reprezentanții presei și cei ai forțelor de ordine au fost în număr mult mai mare decât membrii PMP, aceștia nu păreau rușinați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.