Atac la adresa primarului Nicolae Robu! Prefectul județului Timiș îi solicită edilului să recunoască faptul că Guvernul cofinanțează proiectele mari de infrastructură ale Timișoarei.

Potrivit lui Eugen Dogariu, este vorba despre 60 de milioane de lei alocați pentru proiectul Michelangelo, pista de biciclete de pe Bega, centrul istoric, strada Ștefan cel Mare. Toate acestea sunt realizate din fonduri europene, dar au parte și de-o cofinanțare din partea Guvernului României.  

“Am vrut să prezint o situație clară în care Guvernul cofinanțează proiectele Timișoarei. Aici vorbim despre lucrările de la Pasajul Michelangelo, în centrul istoric, pistele de biciclete, strada Ștefan cel Mare, proiectul cu bicicletele în stațiile RATT. Toate acestea sunt realizate din fonduri europene, dar au parte și de-o cofinanțare din partea Guvernului României.  Acești bani vin în Timișoara pentru proiectele orașului de fiecare dată când se realizează deconturi ca urmare a lucrărilor efectuate. Prin urmare, dacă aceste proiecte sunt inițiate de Guvernul anterior sau semnate de Guvernul acesta, banii sunt plătiți din bugetul actual”, subliniază Eugen Dogariu, prefectul județului Timiș.

Totodată, prefectul spune că edilul nu s-a consultat niciodată cu acesta în privința proiectelor orașului sau cele ale județului.

“În doi  ani jumate de când sunt prefect și dumnealui primar, nu a venit la mine să discutăm despre proiectele județului Timiș. Nu sunt în campanie electorală, dumnealui e în campanie electorală. Nu am discutat cu dânsul niciodată despre proiectele Timișoarei“, susține Eugen Dogariu, prefectu județului Timiș.

Vezi și ce ascunde Robu legat de finantarile de la Guvern

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.