PP-DD Partidul poporului Timis

Partidul Poporului, care initial nu avea doctrina politica si se proclama un partid populist nascut pentru a ajuta oamenii cu nevoi, a pierdut in 2013 increderea membrilor. Cel putin in Timis, in decursul unui an, 74% din membri au renuntat la adeziune dezamagiti de promisiunile nerespectate ale liderilor. Astfel din 6000 de membri declarati in 2012, in prezent au ramas mai putini de 2000.

Pe scena politica din Timis, PP-DD a zburat dintr-o parte in alta. Daca in unele localitati s-au aliat cu USL, in altele au semnat alianta cu PDL. Fiind mingea de ping-pong a partidelor mari, PP-DD a ajuns sa-si piarda identitatea, sa isi bulverseze membrii si sa fie folosit ca un partid de tranzit.

Filiala Timis a fost acaparata de trei fosti PDL-isti, care si-au promovat oamenii lor. Este vorba de Adrian Diaconu, Dorel Demea (fost primar suspendat pentru abuz in functie) si Florin Farcas. Veniti in PP-DD cu o viziune de dreapta, cei trei au afisat incet-incet o doctrina de centru-stanga. Populismul promovat de Dan Diaconescu a fost lasat in umbra. Din aceasta cauza, oamenii care au venit in partid sperand ca vor gasii un „tata mare” care ii ajuta la nevoie, au inteles in 2013 ca nu ii ajuta nimeni si au parasit partidul.

In 2010, membri PP-DD Timis erau fosti timiseni apolitici care militau pentru drepturile si nevoile cetatenilor, ulterior, in 2011, fiind completati de un val de membri veniti din PRM, iar in 2012 de un val din PDL.

PP-DD Timis va trece in viitor prin tensiuni mari datorita ruperii create de fostii PDL-isti. In prezent din membri putini ramasi, multi sunt nemultumiti de faptul ca au fost abandonati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.