Liderii Partidului Poporului au depus in Parlament un nou proiect de lege, in favoarea persoanelor somere, care au depasit varsta de 55 de ani. Proiectul va cuprinde stimulente pentru angajatori, cum ar fi scutirea cu 50% a taxelor si impozitelor lunare si acordarea unei sume lunare pentru incurajare.

Pe langa proiectul care vine in ajutorul somerilor, liderul PP-DD Timis, Adrian Diaconu isi mai doreste, ca pe viitor, sa nu mai existe samsari de medicamente Astfel ca, popularii au mai depus in Parlament si o propunere legislative, pentru modificarea si schimbarea Legii nr. 95/ 2006, privind reforma in domeniul sanatatii. Actul normativ propus vizeaza sistemul de sanatate, care are doua mari probleme: una legata de finantare, cealalta, de organizarea si functionarea sistemului. Propunerea PP-DD are menirea de a scurta lantul interminabil intre producatorii de medicamente si cei care le folosesc, prin eliminarea samsarilor din industria de profil, care cresc artificial pretul.
"Astfel, medicamentele vor ajunge la bolnavi, la preturi mult mai mici, iar banii economisiti pot fi investiti pentru imbunatatirea calitatii serviciilor medicale", declara deputatul Adrian Diaconu, care precizeaza si ca managerii spitalelor nu vor mai fi preocupati de organizarea licitatiilor si de comisioanele pe care le-ar putea lua, ci de calitatea produselor achizitionate si a actului medical".

Carmen Prota

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentMunicipalitatea incurajeaza pedalatul !
Articolul următorRegionalizare: Timisoara capitala euroregionala?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.