Locuitorii din Giroc si Chisoda, au incepand de miercuri ,17 iulie, un nou cabinet parlamentar, unde pot sa-si expuna problemele, proiectele si nelamuririle. Cabinetul apartine senatorului Ioan Iovescu, membru in Partidul Poporului si a fost inaugurat, in prezenta mai multor oficialitati ale comunitatii, precum Ionel Toma, primarul Girocului, presedintele PSD Giroc, prof. Octavian Gruitas si Dorin Aga, presedintele Partidului Verde Giroc. Initiativa deschiderii celui de-al doilea cabinet parlamentar din judetul Timis, al senatorului Ioan Iovescu, apartine celor doi consilieri locali PP-DD, din Giroc, Miluta Contescu si Mircea Bota.

Locuitorii Girocului se pot considera norocosi, pentru ca in ultima perioada, nu mai putin de doua cabinete parlamentare au fost deschise pentru a le rezolva problemele . Noul cabinet PP-DD se invecineaza cu cel al PSD-istului Ilie Sarbu, deschis in urma cu o luna.

Cetatenii care vor sa vina in audienta, la senatorul PP-DD, Ioan Iovescu o pot face, in fiecare vineri dupa-amiaza, la sediul din str. Semenic nr. 54, comuna Giroc.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentPeste 5 la suta din populatia globului detine bacteria Clostridium Difficile
Articolul următorCu sau fara bicicleta, in centrul Timisoarei ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.