Polițiștii locali pe bicicletă au început turele prin cartierele din Timișoara. În următoarele săptămâni, agenții împărțiți în echipe vor pedala prin tot orașul, vor sta de vorbă cu cetățenii și vor încearca să identifice și să rezolve problemele care le sunt sesizate.

Cinci patrule pe biciclete și patru pe motoscutere au pornit joi dimineață, în cartierele Buziașului, Soarelui, Girocului.

„Principalele direcții stabilite se referă la identificarea persoanelor fără adăpost, a imobilelor în stare de degradare, a terenurilor virane neîngrijite, probleme legate de abandonarea de deșeuri, de persoane care caută în pubelele de gunoi, acte de comerț stradal ilicit, fapte de vandalism în parcuri, opriri, staționări, parcări neregulamentare, autovehicule abandonate, câini fără stăpân. De asemenea, s-a luat legătura și cu președinții consiliilor consulative de cartier, care au fost de altfel și chemați în teren cu polițiștii locali pentru a semnala la fața locului eventualele nereguli”, spune Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Așadar, polițiștii locali vor fi prezenți în toate cartierele, relaționând cu cetățenii pentru a identifica toate problemele pe care aceștia le semnalează.

instruire cartiere2 patrula cartier2 plecare cartiere1 plecare cartiere2

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.