Peste 1500 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş, în perioada 31 decembrie 2014 – 04 ianuarie, în scopul menţinerii liniştii publice, combaterii faptelor antisociale, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă, fapt pentru care nu au fost înregistrate evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei cetățenilor.

Polițiștii au intervenit la 498 de solicitări din partea cetăţenilor, sesizate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă şi au aplanat 171 de stări conflictuale.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, au fost constatate 41 de fapte penale şi aplicate aproape 750 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 150.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, abateri de natură silvică şi încălcarea normele rutiere, 154 dintre acestea fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 15 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.