Doi poliţişti şi două poliţiste de frontieră din cadrul ITPF Timişoara au câştigat şase titluri de campioni naţionali  la competiţia UNIFIGHT organizată  de Ministerul Afacerilor Interne.

Competiţia a avut loc săptămâna trecută în Oneşti, judeţul Bacău şi a aliniat la start peste 100 de poliţişti de frontieră, poliţişti, jandarmi şi pompieri.

Astfel, în perioada 27 – 30.04.2015 în Oneşti a avut loc etapa finală a Unifight – Ministerului Afacerilor Interne la care au participat cei mai buni poliţişti de frontieră, poliţişti, jandarmi şi pompieri.

Din echipa ITPF Timişoara a făcut parte agent şef adjunct Moraru Corina, poliţistă de frontieră în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, agent de politie Nagy Gyuris Catalina poliţistă de frontieră în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, Inspector  de politie Neagu Viorel poliţist de frontieră în cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Jimbolia şi agent principal de politie Foia Dacian politist de frontieră în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş.

  1. Agent de poliție NAGY GYURIS CATALINA la categoira + 60 Kg:

LOC I – light – contact

LOC I – full – contact

  1. Agent sef adjunct de politie MORARU CORINA la categoira  60 Kg:

LOC II – light – contact

LOC II – full – contact

  1. Inspector  de politie NEAGU VIOREL la categoira  70 Kg:

LOC II – light – contact

  1. Agent principal de politie FOIA DACIAN la categoira 95 Kg:

LOC III – full – contact

La această competiţie participă cei mai buni sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne, iar pregătirea acestora  presupune o gamă mare de procedee tehnice, acestea conferindu-i acestui sport dinamism, spectaculozitate, stimularea imaginaţiei combinative şi gândirea sportivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.