PNL atacă în instanţă decizia de numire a noului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Liberalul Marian Constantin Vasile, care a ocupat această funcţie până vineri, spune că au existat vicii de procedură, astfel că se va adresa instanţei.

„O astfel de ședință era de așteptat, după ce am văzut de multe ori tendințele partidului PSD. Eu consider că ceea ce se întâmplă a fost lipsit de fair-play, pentru că această convocare s-a făcut în lipsa mea. S-a făcut acest plen doar cu un unic subiect și anume demiterea mea. Nu există nicio justificare efectivă pentru ceea ce se întâmplă, având în vedere inițiativele pe care le-am avut de-a lungul timpului. Am avut proiecte concrete, rezultate concrete. Eu mă întreb cum vor fi continuate astfel de proiecte pentru județul nostru? PNL-ul va avea întotdeauna o atitudine constructivă și pentru comunitate și proiectele județului”, spune Marian Vasile.

Noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş este Florian Zanfir, de la PP-DD, acesta fiind ales de noua majoritate din Consiliul Județean, formată de PSD – PC şi PP-DD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.