Petrică Pampu a fost demis miercuri din funcția de director Colterm. Potrivit edilului Nicolae Robu, aceasta este cauzată din lipsa de performanță în management, iar  Primăria nu poate susține o gaură neagră în bugetul local. În prezent, regia de termoficare este condusă de un interimar, iar în scurt timp se va organiza un concurs pentru ocuparea postului de manager.

„Indicatorii economici la Colterm sunt foarte slabi. A continuat crearea de deficite și Primăria nu poate susține o gaură neagră. AGA a cerut consiliului de administrație să analizeze situația economică de la Colterm și a făcut chiar propunerea către administrație să ia decizia de demitere. Ieri s-a întrunit consiliul de administrație și s-a decis demiterea directorului Pampu. Este o numire interimară acolo, a unei persoane și interior și într-o perioadă relativ scurtă se va organiza concurs pentru ocuparea postului de director pentru că este extrem de importantă această companie pentru Timișoara și n-am vrut s-o lăsăm să ajungă în faliment”, spune Nicolae Robu.

Totodată, edilul spune că această situație nu este una nouă.

„Situația este mai demult în neregulă, dar directorul are un contract de mandat, are anumiți indicatori de performanță și este obligatoriu să i se lase șansa să dovedească o capacitate de atingere acelor indicatori de performanță. Consiliul de administrație a considerat că nu are rost să se continue cu această formulă de conducere a Colterm”, adaugă Nicolae Robu.

Potrivit edilului- șef, fostul manager al Colterm va fi angajat în companie pe o funcţie tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.