tigari confiscate

Un bărbat riscă să ajungă după gratii după ce a fost prins cu ţigări de contrabandă. Politiștii de Frontieră Deta au desfășurat în acest sfârșit de săptămână o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări și au depistat peste 4600 pachete de ţigări de contrabandă.

Oamenii legii au oprit ieri, pentru control un autoturism înmatriculat provizoriu în România, despre care aveau suspiciuni că ar putea transporta ţigări.

„Lucrătorii noştri au procedat la identificarea şoferului, cetăţeanul român Dezso T. K., în vârstă de 54 ani, domiciliat pe raza judetului Timiş. La controlul fizic al autoturismului s-au găsit în portbagaj mai muţi saci negri de plastic, în interiorul cărora s-au descoperit mai multe pachete de ţigări marca „Monte” şi „Marble”, fără documente de provenienţă”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră Timiș.

Întreaga cantitate de țigarete confiscate se ridică la suma de 64.900lei.

Bărbatul în vârstă de 54 ani nu avea acte pentru marfa pe care o transporta, astfel că oamenii legii au deschis pe numele său un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

Marfa confiscată a fost predată inspectorilor vamali. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.