Aproape 540 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii rutieri şoferilor indisciplinaţi, în ultimele 48 de ore, 271 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 42 de permise de conducere.

O femeie de 64 de ani, din Orşova, a fost depistată de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 59 rulând cu o viteză de 157 km/h pe un sector de drum cu limită legală de 90 de km/h.

S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătoarei auto şi reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Acţiunile au vizat, în special, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 544 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere, 271 fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 42 de permise de conducere, 14 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi 11 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.