Dacă ai între 18 şi 35 de ani, trebuie să știi că US Travel în parteneriat cu reprezentanţii celor mai luxoase resorturi din Grecia, oferă spre angajare peste 1.000 de locuri de muncă în domeniul turistic.

“Din această primavară, tinerii care vor să facă bani în perioada verii, începând cu luna aprilie, pot lucra în hoteluri, restaurante, taverne, magazine de suveniruri și bijuterii, dar şi pe poziţii de front office, sau animatori pentru copii. Operatorii hotelieri sunt multumiţi de colaborarea avută de-a lungul timpului cu angajaţii români”, spun reprezentanţii US Travel.

În acest sens, pentru a satisface cererea existentă, se vor organiza 6 Târguri de Joburi în intervalul 31 ianuarie -7 martie 2015. Interviurile vor avea loc direct cu angajatorii greci, iar oferta salarială va fi cuprinsă între 450 şi 800 de Euro. Mai mult, aplicanţii vor beneficia de 3 mese/zi şi cazare gratuită pe toată perioada şederii.

Locaţiile în care angajaţii români pot merge sunt:  Creta, Kos, Rhodos, Halkidiki, Corfu, Santorini; Thassos, dar şi pe insule mai mici ca: Amorgos, Kharpathos și Paxi.

Tinerii din Timișoara care doresc un astfel de job se pot adresa în prima fază Agenției US Travel, sunând la numerele de telefon: 0726 342 545 sau 0356/ 462 615. Se va face o preselecție, după care cei admiși vor fi trimiși la București unde vor avea loc întâlniri cu reprezentanții hotelurilor și târgul efectiv de job-uri. Tinerii selectați vor putea lucra în Grecia din aprilie până la finalul sezonului, la sfârșitul lunii octombrie, în funcție de câte luni sunt dispuși.

Sursa foto: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.