Faptul că la Paris, poluarea impune circulația auto ca pe vremea lui Ceaușescu (DIGI24) nu ne ridică nouă – dezvoltatorii în forță ai Timișoarei – nici măcar un semn de întrebare…?!? Să fie oare creșterea infrastructurii de drumuri și parcări din ultimele decenii ale epocii automobilului” cea care a dus la aglomerarea traficului în zonele centrale, trafic care acum sufocă metropola pariziană…?!? Nu știm și nici NU ne interesează… Timișoara se dezvoltă în forță sub câr-muirea directă a geniului estompat, pe care nu-l impresionează chiar deloc faptul că – deșteptul învață din greșeala altuia, iar prostul nu învață nici din greșeala lui.

Dar asta nu înseamnă că-i putem suspecta pe primarii Nicolae Robu, Dan Diaconu și secta de incompetenți, aroganți și corupți ce-i înconjoară că sunt proști. Nu… ei sunt doar nemernici… ei au descoperit că interesele de gașcă rezultate din defrișări/săpături/betonări/asfaltări pentru lățit drumurile Timișoarei… sunt mult mai profitabile decât interesele orașului – care ar trebui să fie o dezvoltare inteligentă, armonioasă și sănătoasă, centrată în jurul oamenilor și nu al automobilului Mercedes primit șpagă de la RETIM (alo… DNA-ul… se aude?). 

Ba mai mult de atât, pe Nicolae Robu – care înainte de primar este ”profesor de calculatoare, doctor docent, rector, pro-rector, etc.”, chiar că nu-l putem suspecta că-i prost…! Atâta doar că, în meseria lui de calculatorist, de unde să știe el de zecile de soft-uri pe care primarii inteligenți și angajații lor le folosesc pentru proiectarea armonioasă (NU în forță) a orașelor pe care le conduc…? De unde să știe Robu că, cu puțină inteligență și un asemenea soft ai putea să eviți sutele de semafoare inutile ce sufocă și intoxică orașul…! Atâta doar că un asemenea soft te ajută să scapi și de cheltuielile inutile de milioane de euro… cu care dispare și ȘPAGA către firmele de partid (alo… DNA-ul… din nou… se aude?)

Mai jos aveți un scurt video ce prezintă un soft pentru proiectarea spațiului urban… o aplicație foarte simplă, care ai crede că este la îndemâna oricărui primar tembel care nu-i doctor docent în calculatoare. Dar se pare că incompetențele lui Nicolae Robu sunt nelimitate și nemărginite, ca și popularitatea lui.

Cei ce încă mai intenționați ca duminică să votați PNL-ul, sper să vă reveniți… pentru că, în județul Timiș cel puțin… până și PSD-ul este mai liberal decât secta lui Robu.

Ca de obicei, aștept o replică inteligentă și cu sens din partea primarilor PNL – Nicolae Robu și Dan Diaconu.

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.