Veşti bune legate de traficul din Timişoara. Până la iarnă șoferii pot circula în subteran. Afirmația a fost făcută vineri de edilul-șef, Nicolae Robu, care  a prezentat stadiul lucrărilor de la Pasajul Michelangelo.

Potrivit acestuia, s-a montat în subteran stația de pompare și urmează alte două rezervoare să fie montate săptămâna viitoare. Totodată în perioada următoare vor fi finalizate finisajele, turnarea betonului, placarea pereților și amenajarea spațiilor verzi ca până în iarnă să se dea drumul circulației în subteran.

”Mai avem de introdus în subteran cele două rezervoare care au stat acolo în apropierea pasajului. Săptămâna viitoare vor fi introduse și ele și cât de curând intram în linie dreaptă, ceea ce înseamnă că va fi totul betonat, apoi vom avea doar lucrări de finisaj: turnarea de asfalt, care este una de rutină, placarea pereților, aranjarea spațiilor verzi. Suntem într-o fază bună și sunt încrezător că până la venirea iernii vom reuși să dăm drumul la circulație. inclusiv în subteran. Subpasajul și intersecția va intra în funcțiune până la venirea iernii. Singura condiționare este de natură meteo”, a subliniat Nicolae Robu.

Lucrările de la pasajul auto subteran ar fi trebuit finalizate până pe 29 septembrie, însă din cauza condițiilor meteo nefavorabile termenul a fost prelungit. 

(sursa foto: eyeinthesky.ro)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.