ORADEA – primar Ilie BOLOJAN, om simplu cu CV de 2 pagini.

FAPT – În 2015 primul Bolojan începe Studiul de Fezabilitate pentru centura ocolitoare Oradea… pe 4 benzi…

FAPT – În 2016 ieri, primarul Bolojan a semnat cu Ministerul Transporturilor și cu CNADNR acordul de parteneriat pentru construcție și introducerea centurii Oradea în MPGT pentru finanțare (vezi știrea aici).

FAPT – În 2015 Centura Oradea nici măcar NU ERA în MASTERPLAN … iar anul viitor, în 2017, încep lucrările la centura Oradea…!!!

TIMIȘOARA – primar Nicolae ROBU… 

un geniu complex cu CV cât Vechiul Testament, îngropat în diplome de academician, doctor docent, rector, prorector, senator și titluri onorifice pe două pagini înaintea semnăturii…

FAPT – În 2011 CNADNR avea deja făcute Studiile de Fezabilitate și Proiectul Tehnic pentru centura ocolitoare a Timișoarei (vezi aici răspunsul de la CNADNR către doctor Robu).

FAPT – În 2012 Titi Bojin și USL-ul l-au făcut primar pe doctor Nicolae Robu.

GARGARĂ – Din 2012 și până în 2015 doctor Robu se ceartă cu Bojin pe tema centurii dar… în timp ce Bojin își face ieșire personală de pe Autostrada A5 direct în grădina lui… dincolo de Remetea-Mare… doctor ROBU nu-i capabil nici măcar să facă O IEȘIRE DECENTĂ pentru Timișoara...!!!

GARGARĂ – În Iunie 2016, dat fiind că Bojin dispare din peisaj și nu mai are pe cine să arunce vina cu centura… doctor Robu începe să se rățoiască la Guvern și la Dacian Cioloș pe care-i ”dezavuează” pe față ca un doctor care este… și îi amenință cu ”proteste și mișcări populare cum nu s-au mai văzut”.

FAPT – În Iulie 2016 eu – Nicolae BÎRSAN – un oarecare… am trimis această adresă către doctor Robu, prin care-i atrăgeam atenția că… centura Timișoarei este în lista de proiecte eligibile a unei finanțări POIM lansată deja de 2 luni și îl sfătuiam (câtă aroganță mi-am permis, să-l sfătuiesc eu pe doctor geniu Robu…) să înceapă negocierile cu Ministere și cu CNADNR.

 robu-diligente

FAPT – Nicolae Robu și consilierii lui specialiștii de 2 bani au neglijat informarea și sfatul meu care nu sunt nici specialist și nici vreun geniu inutil angajat de Robu consilier, pe cale să vi-l facă luna asta  ”City Manager fără experiență – că doctor Robu a decis că nu-i nevoie…”.

GARGARĂ – În Septembrie 2016 doctor Robu a adunat 100 de slugi umile din primărie și niște trecători derutați, i-a scos în piața Victoriei la dezavuat guvernul… fix a doua zi după ce CNADNR îl anunța că studiile au existat din 2011 dar că au expirat… că nu a întrebat nimeni de ele și deci, trebuiesc refăcute.

CONCLUZIE – după aproape 5 ani de făcut NIMIC… doctor ROBU a lăsat Timișoara fără centură și cu proiectul expirat.

 NOTĂ de FINAL

În timp ce primarul de la Oradea semna acordul de parteneriat cu Ministerul Transporturilor și CNADNR pentru centura orașului său, primarul de la Timișoara era plecat la un târg de mobilă la Muenchen… cu o machetă de polistiren lipită pe spatele unei cutii de pizza, ca să vâneze ”investitori” (vezi foto de mai sus)… Acolo, doctor Robu a ținut un discurs în fața a nu mai puțin de 13 membrii ai delegației RO, a șoferului Vasile și a unui (1) pensionar german care culegea pliante pentru nepoței (rezumatul discursului livrat de doctor Robu îl găsiți în descrierea lui Bogdan Herzog de pe Facebook).

Noapte bună, Timișoara… că-i noaptea minții de aproape 5 ani!

Mai jos foto din Masterplanul de Transport 2015 care arată Timișoara pe locul 5 și Oradea lipsă… În 2019 Oradea va avea centură și Timișoara lipsă… mulțumită nemernicului de serviciu din primărie – doctor ROBU.

centura-timisoara-mpgt

7 COMENTARII

 1. Prietene…vorbim doar despre un acord….nu am vazut nicaieri o data de cand incep lucrarile…..Deci hai sa nu ne agitam doar pentru niste documente. Si noi o sa incepem lucrarile la anu la centura de sud…pe acte ce e drept!

  • Citeste link-urile atasate cu articol sursa… puse special pentru astia ca tine supusi microbului sa-si clarifice opiniile comandate inainte sa guite… Lucrarile vor incepe anul viitor la Oradea, care-i deja ani lummina inaintea Timisoarei…

  • Pai cum ziceam…tot la anu incep lucrarile si la centura de sud a Timisoarei!Hai sa vina 2017 si vedem atunci! A si daca nu iti place Timisoara…poti sa te muti,e liber! Lasa-ne pe noi aici in saracia noastra la ani lumina in urma!

  • Dicu Florin asteptam replica asta geniala cu lasatu’ si mutatu’, tipica scolii de dresaj Iliesciene dusa acum la perfectiune de lache Robu. Te las sa mori fericit in mizeria ta, si sa nu incepi sa gandesti pentru ca… „fericiti acei saraci cu duhul”, nu-i asa…? :)

 2. Voi chiar asa de prosti sunteti,chiar nu stiti ca centura apartine de CONSILIUL JUDETEAN,sau sunteti platiti sa ne mintiti incontinuare? Pe Robu futetil pentru semafoare,palmieri si altele ca aveti atatea!!!

  • Geniule, cu siguranta ai dreptate, ca prea o zici cu foc… si o sa-i spuna Centura Consiliului Judetean Timis pentru idiotii din primaria Timisoara, care nu-s capabili sa-si faca una singuri… 😉

 3. Genial… la asta nu m-am gandit. La Oradea o face primaria, dar la Timisoara e clar ca e treaba CJT… Cat de ingust si supus tre’ sa fii la minte sa negi realitatea ca sa aperi imaginea unui nemernic estompat ce-ti distruge orasul…?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.