Clubul pentru copii „Activitate Afară” face înscrieri în Clubul de Vară cu activități în aer liber, în natură. Acesta are loc în apropierea Parcului Dendrologic Bazoș, la 15 km de Timișoara, cu transport asigurat dus-întors, din Timișoara.

Clubul de Vară se desfășoară pe perioada vacanței școlare, din 23 iunie până în 29 august, de luni până vineri, între orele 9 și 17 și se adresează copiilor de peste 7 ani. În cadrul acestui club, „Activitate Afară” le oferă acestora să experimenteze sporturi mai mult sau mai puțin cunoscute, să dezvolte noi abilități, să socializeze și să petreacă timp în aer liber alături de alți copii într-un cadru natural și non-formal.

„Prin acest program vrem să arătăm cât mai multor persoane, dar în special copiilor, că există o alternativă la activitățile din oraș și la statul acasă în fața calculatorului sau a televizorului, indiferent de vremea de afară”, spun organizatorii.

Participanții vor învăța și practica sporturi precum Petanque, Streetball, YGolf, Badminton, Slackline, Tir cu arcul, Frisbee, Forest Bike, Hidrobiciclete, Caiac/Canoe, Drumeție, Pescuit. Pentru o experiență completă, activitățile sportive vor fi completate de muzică, proiecții de filme, ateliere de creație și vizite la fermele de animale.

Înscrierile se fac pentru o perioadă de minim o săptămână, online pe www.activitateafara.ro sau telefonic la 0743064451. Costul programului este de 250 RON/săptămână sau 940 RON/lună și include: transport dus-întors din Timișoara, masă de prânz, 2 gustări, apă, echipament și program sportiv-educativ, supraveghere permanentă de către adulți cu experiență în lucrul cu copiii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.