Vânzătorii ambulanți din Timișoara au fost din nou verificați de oamenii legii. Mai mulți comercianți care vând produse pe marginea străzii, din zona ILSA și pe Bdul Regele Carol  au fost sanctionați miercuri de Poliția Locală.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au efectuat o nouă acțiune amplă pentru luarea măsurilor legale în ceea ce-i privește pe comercianții de obiecte uzate care desfășoară activități de vânzare fără a deține autorizație și în locuri nepermise.

„Una din locațiile cele mai frecventate de astfel de persoane și cu privire la care s-au primit cele mai multe sesizări de la cetățeni este zona Badea Cârțan, unde au fost efectuate acțiuni repetate cu confiscarea obiectelor expuse spre vânzare. De lângă piața comercianții s-au mutat pe Podul Dacilor după care s-au deplasat pe malul Begăi spre Industria Lânii”, precizează Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Astfel, oamenii legii au împărțit 16 sancțiuni, fiind confiscate în total 100 de kilograme de marfă, obiecte de uz casnic, electrocasnice si electronice, telefoane, diverse lucruri fără a deține documente pentru acestea.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, în ultimele luni au fost aplicate 47 de sancțiuni numai pe linie de comerț în zona Dambovita și alte 10 pe linie de abandonarea de deșeuri gen resturi alimentare și nealimentare, ambalaje. Acțiunile polițiștilor continuă și în perioada următoare. 

obiecte1 obiecte2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.