traian stoia nicolae robu scandal

Edilul Timisoarei, Nicolae Robu a facut astazi o declaratie soc in fata presei, in privinta modului in care Traian Stoia indeplineste functia de viceprimar. Primarul il acuza pe acesta ca isi ia atributii care nu il vizeaza. Nemultumirea primarului vine si pe fondul cladirilor istorice si de patrimoniu ale spitalelor si scolilor, domenii care erau in atributia lui Dan Diaconu.

„Astazi am hotarat ca nu mai pot continua colaborarea cu domnul viceprimar Traian Stoia, asta inseamna ca eu solicit PSD sa-i ridice sprijinul politic si sa desemneze un alt candidat in functia de viceprimar al Municipiului Timisoara. Am fost extrem de tolerant pana acum si am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a avea o echipa la conducerea Primariei Municipiului Timisoara.

Am numit recent trei comisii care sa se ocupe de cladirile de tip monument, respectiv cladirile din zonele protejate. Asa cum este firesc, fiecare comisie este condusa de persoana care raspunde de acel resort. Domnul Stoia nu are ce cauta la cladirile din zona scolara respectiv medicala, spre exemplu, sau culturala, care sunt in jurisdictia viceprimarului Dan Diaconu.

Astzi a continuat sa se comporte sfidand toate aceste dispozitii, afirmand inclusiv in scris ca dansul face bine ceea ce face si oricum va face ceea ce vrea. O fi Marius Cristescu seful lui, da, la Bega Grup. Primaria Municipiului Timisoara este condusa de Nicolae Robu! Cata vreme va fi condusa de Nicolae Robu sef acolo este Nicolae Robu !” a declarat primarul Timisoarei.

Nicolae Robu a tinut sa precizeze faptul ca decizia pe care a luat-o nu e de natura personala sau politica, ci doar o nemultumire legata de modul cum viceprimarul isi desfasoara activitatea. Totodata edilul sef sustine faptul ca decizia sa nu va duce la conflicte USL in Timis.

„Domnul Stoia a refuzat in mod sistematic, de la inceput de cand este viceprimar si pana acum, sa-si respecte atributiile. Dansul se ocupa mereu de altceva si in loc sa lase rezultate in urma, lasa conferinte de presa cu subiect de scandal si atata tot.”

Intrebat daca va putea coabita cu viceprimarul in situatia in care PSD nu ii va retrage sprijinul politic, Nicolae Robu a precizat ca ii va reduce din atributii, fara a specifica daca vor fi directionate catre Dan Diaconu sau city managerul Sorin Dragoi.

Nicolae Robu a mai precizat ca problemele la nivelul conducerii Primariei Timisoara sunt vechi, insa pana acum nu a reactionat pentru ca spera ca se vor rezolva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.