Adrian Diaconu PP-DD

Preşedintele filialei Timiș PP-DD, Adrian Diaconu, este optimist în ceea ce privește activitatea și echipa partidului său. Cu toate că patru parlamentari au părăsit recent PP-DD, deşi aceștia susțineau în urmă cu ceva timp că încă sunt acolo, Adrian Diaconu spune însă că partidul merge mai departe cu sau fără ei.

„Am vorbit personal cu toţi cei patru şi toţi au negat. Astfel de negări au mai fost. Cei patru senatori au negat vehement că au părăsit partidul şi că s-a defiinţat grupul parlamentar de la Senat al PP-DD”, precizează Adrian Diaconu.

Pe de altă parte, se zvonește însă, că partidul PP-DD va dispărea.

„Evidenţele nu pot fi negate. Clar, ne-au plecat oameni, dar partidul nu înseamnă doar parlamentari, înseamnă tot acel păienjeniş de structuri teritoriale, primarii noştri, consilieri locali, judeţeni şi membri de partid. După cum se vede că merge guvernarea, această nişă a noastră, a nemulţumiţilor va creşte. Încă nu s-a găsit preţul nostru, nu am fost evaluaţi, aşa că noi ne vedem de treabă, indiferent câte greutăţi vom întâmpina. Nu suntem pregătiţi să ieşim din politică, orice trecere la altă formaţiune politică înseamnă că nu ţi-ai încheiat misiunea”, adaugă președintele filialei din Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.