Nicolae Robu

Primăvara începe să își intre în drepturi, iar edilul nostru se gândește neîncetat la cum își vor petrece cetățenii urbei pe care o conduce, zile însorite de primăvară care vor urma.

Drept urmare, fără să țină cont de faptul că până în prezent licitația pentru contractarea unui operator care să gestioneze spațiile verzi nu a fost finalizată, primarul Nicolae Robu vinde blana ursului din pădure, promițând noi parcuri. Este vorba despre Calea Lipovei, mai exact zona Holdelor.

Cu toate că marele proiect a fost deja anunțat precizăm, că în momentul de față, primăria nu are un proiect concret în acestă direcție și nici nu se știe cum va arăta acest nou parc, care la fel ca și celelalte din Timișoara vor fi amenajate cu diverse aparate de fitness.

În ceea ce privește problema operatorului care să se ocupe de spațiile verzi, licitația este posibil să fie organizată în luna aprilie.

„Vrem să facem o intervenție și în Parcul Civic și, un lucru foarte important pe care sunt convins că o mulțime de cetățeni din cartierul Calea Lipovei îl vor primi cu mare bucurie, vom începe amenajarea unui mare parc pe 0.6 hectare în cartierul Calea Lipovei. În acea zonă despre care am tot vorbit aspectele de proprietate sunt clarificate în prezent se face dezmembrarea unei suprafețe de 0.6 hectare”, precizează Nicolae Robu.

5 COMENTARII

  1. Doamne ajuta,dar as vrea totusi sa se amenajeze si o pompa de apa pe la parculetul de pe Gabriela Tako si largirea parcului apoi gonirea boscetarilor din parcul de vis-a-vis de piata veche ,e murdar si jalnic iar copii nu mai au leagane .As mai vrea ca cineva sa se ocupe de aceste parcuri cum este cel de pe Lorena,care este inchis.Pe Gabriela Tako si Silistra parcurile sunt deschise si pisicile isi fac nevoile in groapa de nisip,care produce multe infectii pentru copilasii nostrii. :(

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.