Noul PNL va răspunde nevoilor şi aşteptărilor românilor, susţine Nicolae Robu,vicepreşedinte PNL. Acesta spune că prin recenta fuziune PNL – PDL s-a făcut un pas istoric în politica românească.

Totodată, Nicolae Robu este convins că noul PNL va duce mai departe linia politică de dreapta pe care s-au manifestat până acum cele două partide: PNL, de 139 de ani -o istorie presărată cu realizări – şi PDL, din 2007 încoace.

„Consider că s-a făcut un pas istoric în politica românească. Principalele două partide de dreapta – PNL și PDL- au fuzionat, formând cea mai puternică forță politică a țării. Noul Partid Național Liberal va duce mai departe linia politică de dreapta pe care s-au manifestat până acum cele două partide, PNL, de 139 de ani – o istorie presarată cu realizări grandioase, incontestabile – și PDL, din 2007 incoace. Noul Partid Național Liberal își propune – și fără îndoială ca va și reuși – să răspundă nevoilor și așteptărilor acelor români care își doresc o Românie în care ei să poată să-și asigure un trai decent, o viață frumoasă, prin ei înșiși, prin munca, prin mintea, prin talentele, prin abilitățile lor, într-un climat sănătos dat de statul de drept, în cinste și corectitudine, respect de semeni și respect de sine. O Românie prosperă, o Românie performantă!”, spune  Nicolae Robu, președinte PNL Timiș, vicepreședinte PNL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.