La implinirea unui an de mandat, primarul Timisoarei, Nicolae Robu a prezentat, marti la pranz, in fata jurnalistilor, cele 80 de realizari de pana acum. Edilul sef se mandreste cel mai mult cu faptul ca a scos Primaria, RATT si Colterm-ul din prefalimentul mostenit.

Chiar in ziua prezentarii bilantului, primarul a facut si receptia lucrarii pentru reabilitarea complexa a strazii Closca, cu 4 benzi. Lucrarile la aceasta strada, care duce spre Jimbolia, au inceput in luna mai a anului trecut si au fost intarziate cu o luna de zile. Lucrarile s-au derulat pe o lungime de 1,7 kilometri si au fost investiti 8,8 milioane de lei, suma nerambursabila.

Printre realizarile prezentate de Nicolae Robu, se mai pot enumera si transformarea strazii Marasesti in alee pietonala, iluminatul arhitectural pe cateva monumente din centrul Timisoarei, implementarea regulamentului de parcare TimPark, inceperea lucrarilor la pasajul subteran Michelangelo si nu in ultimul rand, transformarea echipei AC Recas in ACS Politehnica Timisoara.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentIncep dezbaterile pentru Planul Urbanistic General !
Articolul următorZi de doliu pentru Romania si Muntenegru !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.