In vederea consolidarii filialelor din tara, Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu se va afla la Timisoara, in perioada 7-8 iunie. In prima parte a vizitei, liderul se afla la Faget, unde va avea intalniri cu simpatizantii si membrii din zona, urmand ca in a doua parte, la Timisoara sa se intalneasca cu mediul de afaceri si cu societatea civila. Vizita lui Mihai Razvan Ungureanu incheie o etapa, inceputa in septembrie 2012, cand filiala Timis avea doar 10 membrii, in prezent bucurandu-se de un numar de 220 de aderanti.Prin consolidarea filialelor se doreste intarirea fortei de dreapta, respectiv Alianta D.A, care acum in sondaje are sase procente.

Presedintele filialei Timis, Andrei Vacaru sustine ca alegerile interne din cadrul Fortei Civice reprezinta un deziderat important, in vederea viitoarele alegeri pentru Parlamentul European. Astfel ca, acesta face un apel catre timisorenii care vor sa candideze, sa-si depuna dosarele, care vor intra intr-o analiza, iar cei mai buni vor fi alesi sa faca parte din partid si sa-l reprezinte. Tot in acest scop, in fiecare luni, incepand cu ora 18: 30, Forta Civica isi va deschide portile pentru simpatizanti, mediul privat si societatea civila.

In cazul in care Agentia Nationala de Integritate va castiga procesul cu primarul Nicolae Robu, si daca acesta va fi destituit, Forta Civica are pregatit un candidat, din cadrul Aliantei D.A. pentru functia de primar. Este vorba de fostul viceprimar, taranistul Adrian Orza, a mai declarat Andrei Vacaru.

Carmen Prota

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentElisabeta Lipa alaturi de canotorii timiseni !
Articolul următor„Gala Tineri pentru Performanta”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.