Monica Macovei a deschis la Timișoara subiectul  „agentului sub acoperire” și a făcut apel la serviciile secrete (n.r.  SRI și SIE) pentru a face lumină în cazul lansat de Traian Băsescu. Macovei a criticat propunerea ACL-ului de a deschide o comisie parlamentară de investigare la zvonul președintelui și a precizat că serviciile „ar putea face lumina în maxim 2 zile”.

Prezidențiabila ne-a mai declarat ca își propune să schimbe clasa politică pe linia demersului pornit încă din 2005. Referitor la mesajul viitoarei campanii, aceasta a declarat că este centrat pe valori fundamentale precum „dreptate și justiție”. Monica Macovei ne-a dezvăluit că s-a gândit deja la unul și că cel mai aproape de realitate ar fi: „O Românie a voastră si nu a hoţilor.”

Macovei s-a arătat cu totul dedicată politicilor transatlantice, făcând referire la parteneriatul strategic  cu Statele Unite și a condamnat ferm războiul  din Ucraina.

Europarlamentarul a fost prezent, vineri dimineață, la sala Vega de la Bastionul Theresia la o întâlnire „prietenească” cu membrii Societăţii „Timişoara”. Macovei a mai ținut să ne precizeze că în 2009 Traian Băsescu i-a făcut propunerea de a fi prim-ministru, însă aliații de la acea vreme din PSD nu au fost de acord.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.