Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a anunțat printr-un mesaj video, postat marți seara pe pagina macoveipresedinte.ro, că a decis să candideze la prezidențiale ca independent.

”Candidez pentru că stiu că putem mai mult. Trebuie să dorim mai mult și să știm că putem mai mult ca țară. Nu avem alta șansă decât să cerem mai mult în aceste alegeri. În acest an, România este la rascruce. Putem merge înainte sau putem sa ne intoarcem cu 10 sau 20 de ani in urmă.(..)  Acesta este viitorul vostru. Cei care vi-l fură, vă fură mai mult decât bani din buzunar. Vă lipsesc de investițiile care fac economia mai bună, pun pe fuga afacerile care creeaza locuri de muncă, vă fură din banii de sănătate, din educația copiilor vostri”  și-a motivat Monica Macovei decizia de a candida.

Macovei consideră că românii sunt nemulțumiți de opțiunile de vot pe care le oferă partidele politice în cursa pentru prezidențiale.

Video: macoveipresedinte.ro

6 COMENTARII

  1. NU IESI LA PENSIE DOAMNA? AVEM ATITIA TINERI INTELIGENTI CARE AU TERMINAT SCOALA SI NU AU UN LOC DE UNA ,FIIND NEVOITI SA PLECE PE ALTE TARAMURI SA SE BUCURE STRAINII DE INTELIGENTA LOR,EI NEAVAND LOC,,ACASA,, LA EI DE UNII CA TINE SAU MULTI ALTI COLEGI DE AI TAI ,DECI DRUM BUN IN CALATORIA SPRE PENSIE,LA VATRA CU VOI!!!!!!!!ATI MUNCIT DESTUL DE…. PROST MAI LASATI SI PE ALTI SA INCERCE……HAIDI PA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.